Ραφήνα: Παραιτήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο η Ράνια Δημητριάδη – Ανέλαβε καθήκοντα η Ηρώ Τσιφλάκου, στο πλευρό του Β. Μπουρνούς (φωτό)

Μια σημαντική προσωπικότητα του πολιτισμού ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης να ενεργοποιηθεί στο πλευρό του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνούς στο πλαίσιο αλλαγής στο Τοπικό Συμβούλιο Ραφήνας.

Ο λόγος για την ορκωμοσία και την ανάληψη καθηκόντων ως τοπικής συμβούλου, της διακεκριμένης σκηνοθέτου και παραγωγού Ηρούς Τσιφλάκου, μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, της κας Ράνιας Δημητριάδη.

Η κα Τσιφλάκου έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο των πολιτών της Ραφήνας αλλά και του συνόλου του καλλιτεχνικού κόσμου με σημαντική παρουσία στον χώρο της Έβδομης Τέχνης.

Παράλληλα όμως διατυπώνει τη σαφή βούλησή της να σταθεί στο πλευρό του δημάρχου Βαγγ. Μπουρνούς στην προσπάθεια που αυτός καταβάλει.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ζήτησε και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα τρέχοντα ζητήματα της τοπικής κοινότητας ενώ το ίδιο θα πράξει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και με τον πρόεδρο του Τ.Σ. Ραφήνας, Μιχάλη Γκολεμά.

Σημειώνεται ότι η κα Τσιφλάκου έχει ασχοληθεί επί μακρόν με το γυναικείο κίνημα, με σημαντική συμμετοχή σε παγκόσμια συνέδρια σχετικά με την ισότητα των φύλων και την αλλαγή του οικογενειακού δικαίου, τις εργασιακές σχέσεις, την βία κατά των γυναικών αλλά και την παγκόσμια βία.

Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει, για μια ακόμη φορά, τις χρυσές εφεδρείες που διαθέτει η παράταξη Μπουρνούς και αποδεικνύει ότι τα ψηφοδέλτια της παράταξης του δημάρχου στελεχώνονται πάντοτε και στο σύνολό τους από αξιόλογες προσωπικότητες, οι οποίες είναι διατεθειμένες να συνεισφέρουν αποφασιστικά για το κοινό καλό.

notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.