Στα δικαστήρια βρέθηκαν και πάλι σήμερα οι 22 εργαζόμενοι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr, είχαν προσληφθεί κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19 και διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους. Ωστόσο, απολύθηκαν μετά την πρόσφατη αρνητική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα, καθώς οι εργαζόμενοι έλαβαν προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο, η οποία τους επιτρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.
Έτσι, από την επόμενη εβδομάδα, οι 22 εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην εργασία τους στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά τουλάχιστον μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2025, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.
Η απόφαση αυτή αποτελεί μια πρώτη δικαίωση για τους εργαζομένους, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους με στόχο τη μονιμοποίησή τους.

















































