Ραφήνα Πικέρμι: Κραυγή οργής, αγωνίας & απελπισίας από την Ένωση Γονέων για την εγκατάλειψη των σχολείων από τον Δήμο!

Χρ. Τσεμπέρης: Γιατί τόση αδιαφορία;

Με ανάρτηση του ο πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης αποκαλύπτει την επιστολή που απέστειλε η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων προς τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου μέσα από την οποία διαμαρτύρονται για τα χρήματα που δεν έχουν δοθεί ακόμα στα σχολεία όπως και για την κατάσταση που βρίσκονται

Αναλυτικά ο κ Τσεμπέρης στην ανάρτηση του αναφέρει:

ΚΡΑΥΓΗ ΟΡΓΗΣ, ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ!

🔴Όσο η διοίκηση των “6” και η Δήμαρχος ασχολούνται με το πώς θα καταφέρουν να κλείσουν την τρύπα σχεδόν 3 εκ ευρώ που δημιούργησαν στον προϋπολογισμό, ζητώντας να πάρουν δάνειο – θηλιά για τους δημότες, οι γονείς εκπέμπουν δραματικό ΣΟΣ αγωνίας και απελπισίας για την επικρατούσα κατάσταση στα σχολεία της πόλης μας , ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, περιγράφοντας αναλυτικά την κατάσταση και την αδρανεια του Δήμου σε επιστολή τους, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνουν :

🛑🛑” σήμερα έχει 11 ο Δεκέμβριος και ακόμα δεν έχετε βάλει χρήματα στους λογαριασμούς. Πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία;

🔴Γνωρίζετε πώς συντηρούνται μέχρι σήμερα; Τα περισσότερα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, και όσα από αυτά λειτουργούν στηρίζονται είτε στην συνετή διαχείριση της διεύθυνσης είτε στην τσέπη των γονιών, που πάντοτε καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή, δεν υπάρχει άλλος χρόνος.
Και δεν είναι μόνο τα χρήματα στους λογαριασμούς των διευθυντών, είναι και η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

🔴Έχετε λάβει ήδη δύο (2) επιστολές από τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου Ραφήνας, όπου τα φωτιστικά πέφτουν το ένα μετά το άλλο, ακόμα και μετά από τη δήθεν συντήρηση που κάνατε, πρόσφατα εστάλη επιστολή και από τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας και ετοιμάζεται κι άλλη επιστολή από το 3ο Δημοτικό Ραφήνας, που όλες αφορούν επικίνδυνα για την ανθρώπινη ζωή κτιριακά προβλήματα και ελλιπή αν όχι ανύπαρκτη αντιμετώπισή τους από τον Δήμο.

Παράλληλα, ζητήματα έχουν προκύψει και σε άλλες σχολικές μονάδες, τα οποία αποφασίσατε να τα αντιμετωπίσετε πρόχειρα όταν κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

🔴Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις πάσχουν, τα κτίρια χρειάζονται συντήρηση, από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, αν και έχουν ανοίξει κεφάλια και αναμένουμε όλοι τις ενέργειές σας.

🔴Δεν θα έπρεπε να τις αναμένουμε, ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

✍️✍️Με την παρούσα μας διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την αδιαφορία που επιδεικνύετε προς τα σχολεία μας και κυρίως προς τα παιδιά μας και επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω συντονισμένες ενέργειες.”
Γιατί τόση αδιαφορία??
Ελπίζουμε κάποιος από τους “6” κάτι να πει… Στους γονείς και τα παιδια. Σε κανεναν άλλον…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.