Ραφήνα-Πικέρμι: Τέλος η Δημοτική Συγκοινωνία – Πως θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά – Νέα παράταση εξόφλησης λογαριασμών

Η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, στην τακτική της συνεδρίαση για την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη ή επικαιροποίηση μέτρων ή δράσεων ενημερώνει τους συμπολίτες μας:

1. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

· Από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας . Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές στην συγκεκριμένη απόφαση

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Αναχώρησαν οι πρώτοι 140 μετανάστες με το πρόγραμμα εθελούσιων επιστροφών από το «Ελ. Βενιζέλος»

· Αλλάζει από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ο τρόπος λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, στο πλαίσιο των μέτρων αυτοπροστασίας και περιορισμού διάδοσης του covid-19.

Συγκεκριμένα θα αναπτυχθούν πάγκοι οι οποίοι:

· Θα λειτουργούν ΜΟΝΟ για τη διάθεση τροφίμων, χαρτικών και απολυμαντικών .

· Θα έχουν απόσταση άνω των 2 μέτρων μεταξύ τους για λόγους αυτοπροστασίας και προστασίας. Επαγγελματίες και πολίτες καλούνται να ακολουθούν πιστά τις γενικές οδηγίες της Πολιτείας και του ΕΟΔΥ περί συνωστισμού.

Δείτε ακόμα:  Η κακοκαιρία «Θάλεια» έφτασε στη Ραφήνα - Ξεκίνησε να βρέχει (φώτος)

Η απόφαση για τις συγκεκριμένες αλλαγές ελήφθη από κοινού από το Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής κο Στουραϊτη, σε πνεύμα απόλυτης συνεργασίας και αλληλοκατανόησης.

3. ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΕΛΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

· Επεκτείνεται έως τις 29 Μαΐου 2020 η παράταση για την εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης και η κατάθεση αιτήσεων και η καταβολή τελών για τη χρήση κοινοχρήστων χωρών από τους επαγγελματίες της πόλης, με εισήγηση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς

Δείτε ακόμα:  Άνοιξαν οι ουρανοί στη Ραφήνα! Πού βρέχει τώρα - Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία