Ραφήνα: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Ευρωεκλογές

Έκπτωση στις μετακινήσεις των δικαστικών αντιπροσώπων, κατά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, παρέχουν ναυτιλιακές εταιρείες, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και από το λιμάνι της Ραφήνας.

Πιο Συγκεκριμένα:

– Η κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES (BLUE STAR FERRIES HELLENIC SEAWAYS και ANEK LINES) παρέχει έκπτωση 40% στις μετακινήσεις των δικαστικών αντιπροσώπων και εφόρων, καθώς και 20% στα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους, από και προς Πειραιά, Λαύριο, Καβάλα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στις ενδιάμεσες διαδρομές, για το διάστημα από 3/6/2024 έως 13/6/2024. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης είναι η επίδειξη της απόφασης του διορισμού τους.

– Η εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES παρέχει 30% έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια και 20% έκπτωση στα οχήματα των αντιπροσώπων δικαστικής αρχής και των εφόρων δικαστικών αντιπροσώπων, οι οποίοι θα μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας σχετικά με τις ευρωεκλογές της 09/06/2024. Οι δικαιούχοι των εκπτώσεων θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά την έκδοση αλλά και κατά τον έλεγχο στην είσοδο του πλοίου τα σχετικά έγγραφα ανάληψης υπηρεσίας εφόσον ζητηθούν.

Η προσφορά αφορά τα πλοία SUPERFERRY – ANDROS QUEEN – SUPEREXPRESS τα οποία εξυπηρετούν τα δρομολόγιο ΡΑΦΗΝΑ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΡΟΣ ΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και πίσω κατόπιν επαρκούς διαθεσιμότητας.

– Η εταιρεία TRITON FERRIES και συγκεκριμένα: 1) η ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε., πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ – Ο/Γ “ΙΟΝΙΣ” (Ν.Π. 8775), που εκτελεί το δρομολόγιο ΛΑΥΡΙΟ – ΚΕΑ και επιστροφή, ΛΑΥΡΙΟ – ΚΥΘΝΟ και επιστροφή, και 2) η ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Ε., πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ – Ο/Γ “ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” (Ν.Π. 11732), που εκτελεί το δρομολόγιο ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή, θα παρέχουν 30% έκπτωση στα εισιτήρια (ατομικά και ΙΧ/moto) των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων. Διευκρινίζεται ότι για την παροχή της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόφασης διορισμού τους.

– Η εταιρεία AEGEAN SEA LINES θα παράσχει στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και στους εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων που θα μετακινηθούν για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, έκπτωση 30%, ομοίως και στα ίδια μεταφορικά τους μέσα (ΕΙΧ ή ΜΟΤΟ). Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα ισχύουν για τα δρομολόγια μετάβασης προς τα νησιά υπηρεσίας τους 7 και 8 Ιουνίου και επιστροφής 12 Ιουνίου 2024 (10 και 11 Ιουνίου δεν εκτελείται δρομολόγιο επιστροφής προς Πειραιά).

– Η Κοινοπραξία Levante Ferries Group θα παρέχει ειδικές τιμές στο ατομικό εισιτήριο στους εφόρους και αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής προσκομίζοντας κάθε σχετικό έγγραφο για τον διορισμό τους στα νησιά όπου η Κοινοπραξία δραστηριοποιείται. Η ειδική τιμή ισχύει από 5.6.2024 έως 12.6.2024.

– Η εταιρεία DODEKANISOS SEAWAYS θα παρέχει 50% έκπτωση (στα ατομικά εισιτήρια) στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, τους εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων και τους εκλογείς, για τις μετακινήσεις τους με τα πλοία της εταιρείας κατά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

– Η εταιρεία FAST FERRIES θα προσφέρει έκπτωση 30% επί του ναύλου των ατομικών εισιτηρίων και έκπτωση 20% επί του εισιτηρίου των ίδιων μεταφορικών τους μέσων.

Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο στο ypes.gr.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.