Ραφήνα: The Wellnest, ένα Κέντρο Σωματικής Ευεξίας δίπλα στο σπίτι σου

Ένας νέος χώρος έχει ανοίξει εδώ και δύο μήνες περίπου στη Ραφήνα. Ένα Κέντρο Σωματικής Ευεξίας όπου άνδρες, γυναίκες και παιδιά χάρη σε εναλλακτικές μορφές ατομικής και ομαδικής άσκησης βρίσκουν σωματική και ψυχική ευεξία. Το The Wellnest βρίσκεται στην άνοδο, Κυπρίων Αγωνιστών 36 και σας περιμένει…

Δύο κυρίες απόφοιτες ΤΕΦΑΑ Αθηνών, η Μικαέλα Σταμπολίτη και η Σταυρούλα Αντωνοπούλου με όνειρα, φιλοδοξίες και με πολύ μεράκι διαμόρφωσαν ένα υπέροχο στούντιο που το “βάφτισαν” The Wellnest. Δηλαδή Σωματική και Ψυχική Υγεία.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος τους. Καλή φυσική κατάσταση, ευεξία και ψυχοπνευματική ισορροπία των χρηστών. Όπως επίσης πρόληψη παθήσεων (μυοσκελετικές, καρδιοαναπνευστικές) που επηρεάζονται αρνητικά από έλλειψη άσκησης και σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το wellnest είναι κέντρο σωματικής ευεξίας και παρέχει εναλλακτικές μορφές ατομικής και ομαδικής άσκησης, απευθύνεται δε σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε προγράμματα και ώρες μέσα στην ημέρα αλλά και το Σάββατο.

Τα προγράμματα είναι:
Hatha Yoga
Piyo (pilates-yoga)
HIIT yoga

Πολύ γρήγορα στο χώρο θα έχετε τη δυνατότητα για εναλλακτικό μασάζ, ρεφλεξολογία και βελονισμό, πάντα σε συνεργασία με έμπειρο επαγγελματία.

The Wellnest

Kυπρίων Αγωνιστών 36, Ραφήνα

τηλ. 2294 152506

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.