Ραφήνα: Το αυτοσχέδιο χωμάτινο “πάρκινγκ” που προκαλεί αγανάκτηση (φωτό)


Το είχαμε θίξει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας -του Αγίου Πνεύματος-, ότι πολλοί οδηγοί βρήκαν σαν εύκολη λύση και “αναίμακτη” οικονομικά, να παρκάρουν τα αυτοκινητά τους στη Χρήστου Μάντικα σε ένα οικόπεδο απέναντι ακριβώς από την είσοδο του δημοτικού πάρκινγκ.

Σωστό, λάθος… ουδείς γνωρίζει. Σημασία έχει πως το φετινό καλοκαίρι έγινε της… μόδας και κάθε μέρα πολλά αυτοκίνητα είτε των κατοίκων είτε των περαστικών, είναι παρκαρισμένα στο συγκεκριμένο οικόπεδο. Θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα.

Εμένα μπορεί να μην με νοιάζει, νοιάζει όμως και παρανοιάζει τους γύρω κατοίκους που έχουν τα σπίτια τους εκεί, και “τρώνε” τη σκόνη από τον αέρα που προκαλούν όσοι πάνε εκεί για να παρκάρουν με τα αυτοκίνητά τους. Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι από τα γύρω σπίτια που ανοίγουν να πάρουν αέρα και γεμίζει το σπίτι τους κοκκινόχωμα.

Δείτε ακόμα:  Solar Star! Προλάβετε τις μεγάλες μας προσφορές μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου

Ναι, όπως ακριβώς μου τα είπαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι. “Δεν τολμάμε να αφήσουμε ανοιχτό παράθυρο η πόρτα στο σπίτι και γίνεται όλο ένα μαύρο ή μάλλον κόκκινο χάλι. Δεν μπορούμε από την σκόνη και το κοκκινόχωμα που σηκώνουν τα αυτοκίνητα από το οικόπεδο να αναπνεύσουμε”.

Δίκιο έχουν, αλλά που να το βρουν. Ίσως αν ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου με κάποιο τρόπο, μήπως -λέμε- δοθεί λύση στο πρόβλημα. Ειδικά τα παρασκευοσαββατοκύριακα που έχει πολύ ζήτηση το οικόπεδο όπως μας λένε γίνεται της κακομοίρας. Όταν δε, φυσάει πολύ… άστα να πάνε!!!

Δείτε ακόμα:  Ανοίγουν ξανά τα ΚΑΠΗ σε Ραφήνα και Πικέρμι!

Ενδεικτική είναι η εικόνα ενός αυτοκινήτου στο οικόπεδο. Δείτε την σκόνη και το κοκκινόχωμα που έχει στο καπό