Ραφήνα: «Τρέξε να σωθείς» της Βιργινίας Μάρκου την Πέμπτη στο Ωδείο Μακτζώρτζ

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 7.30 μ. μ. οι εκδόσεις Λυκόφως παρουσιάζουν το καινούργιο μυθιστόρημα της Βιργινίας Μάρκου στο Ωδείο Μακτζώρτζ (Ευβοϊκού 35, Ραφήνα).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο εκπαιδευτικός και πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο ιατρός και συγγραφέας Ευάγγελος Μαυρουδής και η δημοσιογράφος Αγγελική Ραγκούση.

Το «Τρέξε να σωθείς» είναι ένα μυθιστορηματικό θρίλερ που διαπραγματεύεται με καταιγιστικό ρυθμό κινηματογραφικής ταινίας αλλά και με διεισδυτικές ψυχολογικές αναλύσεις το εγκληματικό φαινόμενο της παιδεραστίας και της σεξουαλικής βίας που μαστίζει δυστυχώς την κοινωνία μας. Η συγγραφέας χωρίς να κουράζει, αγκιστρώνοντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του έργου της, ξεδιπλώνει αριστοτεχνικά όλες τις πτυχές του προβλήματος μέχρι την τραγική κάθαρση του κεντρικού ήρωα.

Η Βιργινία Μάρκου, γνωστή στους αναγνώστες της Ανατολικής Αττικής από τη δημοσιογραφική θητεία της στον «Δημότη», πραγματοποιεί εντυπωσιακό ντεμπούτο στο χώρο της λογοτεχνίας.

Η βραδιά θα κλείσει με κουβέντα, ποτό και αναψυκτικά στη δροσερή βεράντα του Ωδείου.

Διαβάστε επίσης