Ραφήνα: Τσικνοπέμπτη με λαχταριστά προϊόντα από το Παντοπωλείο “Η Μαρουδιά” στην κεντρική πλατεία

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και το Παντοπωλείο “Η Μαρουδιά” στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας σας προσκαλεί να γιορτάσετε με λαχταριστές γεύσεις και εκλεκτά προϊόντα.

Με έμφαση στην ποιότητα και τις παραδοσιακές γεύσεις, το παντοπωλείο προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κεφτέ λουκάνικα και σαλαμάκια αέρος, που ξεχωρίζουν για την υφή και το μοναδικό άρωμά τους.

Για τους λάτρεις των έντονων γεύσεων, το παραδοσιακό σουτζούκι “Πέταλο”, φτιαγμένο από 100% βοδινό κρέας, υπόσχεται μια απολαυστική εμπειρία. Επίσης, το καραμανλίδικο βοδινό, με την ελαφρώς πικάντικη και καπνιστή γεύση του, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε τραπέζι.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές και αγνές πρώτες ύλες, διατηρώντας αναλλοίωτη την αυθεντική τους γεύση. Απολαύστε τα ως μεζέδες ή συνοδεύστε τα με κρασί και τσίπουρο για ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι.

Η Τσικνοπέμπτη είναι η ιδανική ευκαιρία να γευτείτε τα καλύτερα αλλαντικά και κρεατικά από το Παντοπωλείο “Η Μαρουδιά”, μετατρέποντας τη μέρα σε μια γιορτή γεμάτη γεύση, άρωμα και παράδοση τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε και με εκλεκτά κρασιά

Επισκεφθείτε το παντοπωλείο και επιλέξτε τα καλύτερα για το τραπέζι σας!

Παντοπωλείο “Η Μαρουδιά” – Κεντρική πλατεία Ραφήνας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30 και 17:30 έως 00:00
Σαββατοκύριακα: 8:30 έως 00:00
Τηλέφωνο: 2294028555

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.