Ραφήνα: Βραδιά μνήμης στους ανθρώπους που χάσαμε στην πυρκαγιά (φωτό)


Βραδιά μνήμης στους ανθρώπους που χάσαμε στην πυρκαγιά, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας, στον χώρο εκδηλώσεων Laforet.

Στην εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ, σμμετέχουν οι: Γιολάνδα Αθανασοπούλου, Υψίφωνος, Ελισάβετ Αθανασοπούλου, Υψίφωνος, Κωστής Κωνσταντάρας, Βαρύτονος, Σταύρος Τσέλιος, Τενόρος. Συνοδεία στο πιάνο ο Νίκος Γάλλος, ενώ στα κείμενα και τη παρουσίαση είναι η Αγνή Στρουμπούλη.

Πριν την έναρξη σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ενώ τους καλλιτέχνες προλόγισε η κα Στρουμπούλη.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς Θ’ ακουστούν άριες & τραγούδια των Caccini, Durante, Frank, Cilea, Mendelssohn, Faure, Villa Lobos, Webber, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λάγιου, Ξαρχάκου & Ζαμπέτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσεμπέρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου και τοπικός σύμβουλος Σπύρος Μαυρολέων, ο πρόεδρος του Συλλόγου “Αιολίς” Σπ.΄Κοκκόλης, από τον ΔΟΠΑΠ η Μελίνα Κρόκου και η Μ. Αναστασίου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ