Ραγδαίες εξελίξεις! Έρευνες της ΕΛΑΣ στα σπίτια των εμπλεκομένων στον βιασμό της 24χρονης – Τι κατέσχεσαν

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων και για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

Στις 7 το πρωί της Παρασκευής (21/01) Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ έκαναν «ντου» στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας , όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day του Alpha. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα στα σπίτια των εμπλεκόμενων τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ «φύλλο και φτερό» κάνουν και την οικία του ανθρώπου που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι.

Όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος, οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν ό,τι ηλεκτρονικό αντικείμενο υπήρχε μέσα στα σπίτια.

Γιατί αργούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας;

Δείτε ακόμα:  Κίνδυνος ελονοσίας στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες - Τι δείχνει έρευνα του ΑΠΘ

Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε και την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη την Πρωτοχρονιά, αμέσως μετά την καταγγελία της. Όπως είπε, τα ούρα της 24χρονης στάλθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά για το εργαστήριο του ΑΠΘ, το οποίο ωστόσο δεν έχει βγάλει ακόμα το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία πρωτοφανή καθυστέρηση, τόνισε.

Αποκάλυψε δε, πως στη δικογραφία δεν υπάρχει καμία επίσημη διάγνωση από το ΑΠΘ από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ σε κυβερνητικό επίπεδο υπάρχει έντονη ανησυχία για την καθυστέρηση.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός τώρα στη Θεσσαλονίκη

ieidiseis.gr