“Ραγίζει καρδιές” ο πατέρας της 8χρονης που υπέστη αλλεργικό σοκ – “Δίνει άνιση μάχη”

Σαν να έχουν περάσει αιώνες έξω από τη ΜΕΘ, δίχως ακόμη να υπάρχει ελπιδοφόρο νέο, αισθάνονται οι γονείς της μικρής Θωμαΐδος από το Βελεστίνο, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται έπειτα από σοβαρό αλλεργικό σοκ που υπέστη από γλυκό που έφαγε.

Η μικρή από τις 24 Ιανουαρίου εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την “ξυπνήσουν” όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ακόμα ιδιαίτερα κρίσιμη και σταθερή.

Οι γονείς της περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ένα ευχάριστο νέο. “Βάλσαμο” στην ψυχή τους όλο αυτό το διάστημα είναι το κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα. Την Τετάρτη, ο πατέρας της μικρής μαθήτριας αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσοι συμπαραστέκονται στην οικογένεια. Αναφέρει επίσης ότι το παιδί του δίνει άνιση μάχη και καλεί όλους να προσευχηθούν για εκείνη.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαΐτσα μου δίνει μια άνιση μάχη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί να θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για τη μικρούλα μου. Σίγουρα, οι φίλοι, παλιοί και νέοι, που έκανα είναι μες στην καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγγνώμη, αν αδίκησα κάποιον” τόνισε ο πατέρας σε ανάρτησή του στα social media.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.