Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Χρήστου Μενιδιάτη! «Μου λείπεις…»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του, που “έφυγε” πριν 7 χρόνια από τη ζωή, έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«21/08/2012… πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που έφυγες! Ο χρόνος βοηθάει για να ξεχνιόμαστε όχι όμως για να ξεχνάμε! Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προσπαθώ να περιγράψω στα παιδιά μου με λόγια, ιστορίες και τραγούδια ποιος ήταν ο παππούς. Τα λόγια όμως είναι λίγα γιατί αυτό που σε χαρακτήριζε ήταν η προσωπικότητα, η παρουσία και το εκτόπισμα σου και αυτά δεν περιγράφονται με λόγια!!!!

Κατά το αλλά όλα καλά, όπως ήθελες και υπολόγιζες. Κοιμήσου ήσυχος, ξεκουράσου γιατί εδώ ζούμε όμορφα και μετρημένα (λέξη που συχνά χρησιμοποιούσες). Μου λείπεις αλλά εύχομαι να σε συναντήσω όσο πιο αργά γίνεται», έγραψε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης…

View this post on Instagram

21 /08 /2012…. πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που έφυγες! Ο χρόνος βοηθάει για να ξεχνιόμαστε όχι όμως για να ξεχνάμε! Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προσπαθώ να περιγράψω στα παιδιά μου με λόγια, ιστορίες και τραγούδια ποιος ήταν ο παππούς. Τα λόγια όμως είναι λίγα γιατί αυτό που σε χαρακτήριζε ήταν η προσωπικότητα , η παρουσία και το εκτόπισμα σου και αυτά δεν περιγράφονται με λόγια !!!! Κατά το αλλά όλα καλά , όπως ήθελες και υπολόγιζες. Κοιμήσου ήσυχος , ξεκουράσου γιατί εδώ ζούμε όμορφα και μετρημένα ( λέξη που συχνά χρησιμοποιούσες ). Μου λείπεις αλλά εύχομαι να σε συναντήσω όσο πιο αργά γίνεται.

A post shared by Christos Menidiatis (@christos_menidiatis) on

zappit.gr