Ρία Αντωνίου: «Παίζει» μεγάλη μπάλα – Εμφάνιση στην τηλεόραση ακατάλληλη για καρδιακούς (βίντεο)

Συνήθως είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε για τους ποδοσφαιριστές, όταν θέλουμε να τους επαινέσουμε για τα όσα κάνουν εντός των 4 γραμμών.

Ωστόσο, καμιά φορά είναι η μόνη έκφραση που ταιριάζει όταν θέλεις ν’ αποτυπώσεις το υπερθέαμα που βλέπεις από κάποια εντυπωσιακή γυναίκα: «Παίζει μεγάλη μπάλα!», αναφωνούμε ενθουσιασμένοι, ενόσω δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η Ρία Αντωνίου εμφανίζεται επί της οθόνης- το ανδρικό κοινό επιστρέφει στη βρεφική ηλικία και μετά δυσκολίας σχηματίζει λέξεις, προσπαθώντας να πει ξανά και ξανά και ξανά «Παίζει μεγάλη μπάλα το κορίτσι!»

Δείτε ακόμα:  Aμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη της έξοδος μετά το σοβαρό τροχαίο

Η ξανθιά Ελληνίδα που, εδώ και καιρό, κάνει καριέρα στην Ιταλία, έχει στείλει αδιάβαστο ουκ ολίγες φορές το ανδρικό κοινό. Υπάρχει, ωστόσο, ένα βιντεάκι της στο οποίο ακόμα και η… κορυφαία Αντωνίου ξεπέρασε τον εαυτό της.

Μιλάμε, φυσικά, για τότε που χόρεψε στην τηλεόραση φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και μας έστειλε αδιάβαστους, με μηδενικές πιθανότητες να γυρίσουμε πίσω διαβασμένοι.

Δείτε και μόνοι σας και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε:

pronews.gr

Δείτε ακόμα:  Σοφία Χαρμαντά: Με καυτό μπικίνι ποζάρει από τη Μύκονο