Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις για τις αναζητήσεις της για θανατηφόρες ουσίες στο ίντερνετ

Συνεχίζουν οι αρχές να εξετάζουν τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ για θανατηφόρες ουσίες, μεταξύ αυτών και η κεταμίνη, με την οποία η 33χρονη μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τη μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες της, Τζωρτζίνα.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με όσα έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε διάφορα sites.

Μέσω των δικηγόρων της, η 33χρονη δηλώνει ότι η κεταμίνη δεν είναι δηλητηριώδης ουσία αλλά μόνο αναισθητική. Ωστόσο, η χορήγηση σε μεγάλες ποσότητες κεταμίνης μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, όπως έχει γίνει γνωστό.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι η μόνη αναζήτηση της κεταμίνης την οποία έκανε ήταν στις 17 Ιανουαρίου, γεγονός που διαψεύδεται από τις πρότερες αναζητήσεις της.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη μέρα της σύλληψής της, η 33χρονη κάνει 27 αναζητήσεις για διάφορες φαρμακευτικές ουσίες. Τότε, από τις 12 του μηνός, ήταν η περίοδος που η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της, ωστόσο είχαν αρχίσει να εμφανίζονται τα περιστατικά βραδυκαρδίας που κατέγραψε ο βηματοδότης.

Αυτό που πλέον αναζητείται είναι τι είχε ψάξει η 33χρονη γύρω στις 26 του Γενάρη, οπότε και η Google εμφάνισε τη διαφήμιση για την κεταμίνη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.