Ρούντι: Ο σκύλος που επισκέπτεται σχολεία και δίνει αγάπη σε παιδιά με ειδικές ανάγκες

Ο Ρούντι είναι ήρεμος και πηγαίνει σε όλους, σύμφωνα με την κυρία Ζαφειριάδου ενώ «μπορεί να δεχτεί χάδια από παιδιά που κάνουν πιο βίαιες κινήσεις. Πηγαίνει μόνος του και δίνει το χεράκι του»

Σε σχολεία με ΑμεΑ ο Ρούντι δίνει αγάπη στα παιδιά. Πρόκειται για το κυνηγόσκυλο με «κηδεμόνα» την επικεφαλής από τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης», Αννα Μαρία Ζαφειριάδου, το οποίο είναι… εκ φύσεως ήρεμο και δεν εκνευρίζεται. Η κυρία Ζαφειριάδου χαρακτήρισε τον Ρούντι… «natural, ταλέντο» που «δεν εκπαιδεύτηκε» για να είναι ήρεμος.

Ο Ρούντι είναι ήρεμος και πηγαίνει σε όλους, σύμφωνα με την κυρία Ζαφειριάδου ενώ «μπορεί να δεχτεί χάδια από παιδιά που κάνουν πιο βίαιες κινήσεις. Πηγαίνει μόνος του και δίνει το χεράκι του. Παιδιά που ποτέ δεν άγγιξαν σκύλο, που δεν μπορούσαν, το έκαναν και τώρα θέλουν να το ξανακάνουν. Τους αρέσει που τον αγγίζουν και τα ηρεμεί. Μετά βλέπουμε πως τον χαϊδεύουμε με πιο ήρεμες κινήσεις». Μάλιστα, στον Ρούντι έδωσαν τον τίτλο… σερ λόγω της ηρεμίας του χαρακτήρα του. Επίσης, σχολεία από όλη την Ελλάδα επισκέπτονται το καταφύγιο και ο Ρούντι «μεταδίδει την αγάπη και τη γαλήνη που έχει μέσα του».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.