«Ο Τζορτζ Μάικλ προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε»!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ, ότι ο διάσημος τραγουδιστής αυτοκτόνησε, ενώ αποκάλυψε επίσης, ότι είχε κάνει πολλές απόπειρες στο παρελθόν.

Σε tweets του o Fadi Fawaz, αναφέρει:

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε αρκετές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά τα κατάφερε».

«Αγαπούσαμε πολύ ο ένας τον άλλον και ήμασταν σχεδόν μαζί 24 ώρες το 24ωρο».

Οι αναρτήσεις σβήστηκαν σχεδόν αμέσως, ενώ ο Fawaz έκλεισε και το λογαριασμό του στο Twitter.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του δημοφιλούς σταρ, ενώ δεν είναι γνωστό αν έχει χακαριστεί ο λογαριασμός του Fawaz, ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει το θάνατο του Μάικλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζορτζ Μάικλ ήταν απελπισμένος γιατί η φωνή του, που τον είχε κάνει σούπερ σταρ, είχε χαλάσει και δεν ήταν πια η ίδια.

Δείτε τα tweets:

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Τζορτζ Μάκλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα. Το πραγματικό όνομα ήταν Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου και ήταν κυπριακής καταγωγής, μεγαλωμένος στο Λονδίνο.

Η πρώτη νεκροψία δεν ανέδειξε τα αίτια του θανάτου ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, ώστε να δικαιολογείται ο ισχυρισμός του συντρόφου του περί αυτοκτονίας. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.

Διαβάστε επίσης