Σαραγούδας στη Ραφήνα: Ετοιμάζει τις σούβλες για το πασχαλινό αρνί – Κάντε τώρα την παραγγελία σας

Διαφορετικό αναμένεται φέτος το Πάσχα λόγω των ειδικών συνθηκών από την πανδημία του κορονοϊού και με τα δεδομένα αυτά, το κρεοπωλείο Σαραγούδας στη Διασταύρωση Ραφήνας προετοιμάζεται για την όσο πιο καλύτερα γίνεται εξυπηρέτησή σας.

Οι καταναλωτές θα πρέπει φέτος να κάνουν νωρίτερα τις παραγγελίες τους για το πασχαλινό τραπέζι που θα είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι θα αποφευχθεί ο συνωστισμός τις ημέρες εκείνες, και η εξυπηρέτηση σας θα γίνει με ομαλό και υγιή τρόπο.

Το κρεοπωλείο Σαραγούδας είναι στις επάλξεις κανονικά και θα δέχεται ΜΟΝΟ τηλεφωνικές παραγγελίες.

Μπορείτε λοιπόν από σήμερα κιόλας να τηλεφωνείτε στο 22940 78980 και κατόπιν συνεννόησης είτε θα σας φέρνουμε εμείς τα προϊόντα σπίτι σας με delivery (από τις 09.00 έως τις 14.00), είτε θα τα παραλαμβάνεται εσείς από το κρεοπωλείο (take away). Είτε νωπά, είτε ψητά.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε την γιορτή του Πάσχα, αφού έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε έτοιμο και καλοψημένο παραδοσιακά το αρνί σας. Όπως επίσης κατσικάκια, κοκορέτσι δικής μας παραγωγής και χοιρινό κοντοσούβλι,

Ο Σαραγούδας είναι ένα «ψαγμένο» κρεοπωλείο – ψητοπωλείο που εδώ και χρόνια κάνει την διαφορά! Βρίσκεται στα κεντρικά φανάρια στη Διασταύρωση στην είσοδο προς Ραφήνα, και καθ΄οδόν προς τη Νέα Μάκρη.

Σαραγούδας: Ποιότητα-γεύση-εμπιστοσύνη