Σάσα Σταμάτη: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την «Φωλιά των Κου-Κου» έγινε γνωστό το νέο επαγγελματικό βήμα της Σάσας Σταμάτη.

Το ρεπορτάζ είχε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίο ανέφερε πως την είδηση αυτή δεν την ξέρει ακόμη ούτε η ίδια η παρουσιάστρια.

Μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, η Σάσα Σταμάτη δεν έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα σε κάποιο άλλο project του σταθμού. Αυτός όμως δεν σημαίνει πως το κανάλι του Φαλήρου είναι πρόθυμο να την αφήσει να φύγει για αυτό έχουν σκεφτεί κάτι νέο και πολύ πρωτότυπο για εκείνη.

Δείτε ακόμα:  Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, ο έρωτας, οι κοινές εμφανίσεις και ο γάμος κάτω από άκρα μυστικότητα

«Και η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ, το μαθαίνει αυτή τη στιγμή από εμάς. Άκου Σάσα και εσύ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες. Το όχι που είπε η Σάσα πριν 1,5 μήνα στο Open και τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε συνδυασμό με το περίεργο στιλάκι που έχει, αρέσουν και τα δυο πάρα πολύ στον ΣΚΑΙ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει…. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό γκόσιπ. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το χτίσουν πάνω της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε ακόμα:  Αργύρης Πανταζάρας: 9η μερα με κορονοϊό – Το αντιμετωπίζει με χιούμορ και μαγείρεμα

peoplegreece.com