Σασμός: Αυτά είναι τα μαγευτικά μέρη σε Πόρτο Ράφτη, Λεγρενά & Αν. Αττική, που γίνονται τα γυρίσματα (βίντεο)

Όταν έχεις πετάξει πόντο πόντο σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις έστω και μέσα από μικρές λεπτομέρειες ότι η αγαπημένη σειρά που κυριολεκτικά σαρώνει σε τηλεθέαση Σασμός που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA σχεδόν κατά το ήμισυ γυρίζεται στην Αττική.

Όταν πέρσι το καλοκαίρι είχαμε προβάλλει το βίντεο μας από την Ανάβυσσο με τίτλο “Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου.

Ο Μπάλος της Αττικής Up’ο ψηλά”  δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχαμε πέσει τόσο μέσα στον παραλληλισμό της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής με την Κρήτη.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πέφτουν οι υπογραφές για το μεγαλύτερο πάρκο στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα μέσα από το βίντεο μας σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα σημεία που έχουμε εντοπίσει να πραγματοποιούνται γυρίσματα του Σασμού.

Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο μας ειναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλανα απο την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη όπου και στα ήθη και έθιμα της βασίζεται το σενάριο της σειράς.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ξεκίνησε η ημέρα υιοθεσίας στην κεντρική πλατεία

πηγή βίντεο: Up Stories