Σασμός (Spoiler): Έρχεται μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε Μαρίνα και Αντώνη

Η Μαρίνα και ο Αντώνης θα έρθουν γρήγορα αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές, τα γεγονότα δε θα επιτρέψουν στο ζευγάρι να δει καθαρά αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Η δολοφονία του Στεφανή θα χτυπήσει συναγερμό σε όλους. Ο πρώτος ύποπτος θα είναι ο Πετρής, κι αυτό εξαιτίας του μεγάλου καυγά που είχαν οι δυο τους, λίγο πριν το αίμα του χυθεί στο χώμα.

Δείτε ακόμα:  Όλη η κατάθεση της 16χρονης μαθήτριας που κατηγορεί παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Άλλοθι στον Πέτρο θα δώσει η Αργυρώ, δηλώνοντας πως τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, ήταν μαζί. Όπως και να έχει, οι Βρουλάκηδες θα κάνουν αρκετές βόλτες στο τμήμα, γεγονός που θα εξοργίσει την Μαρίνα.

Η μεγάλη ένταση

Παρόλο που η Μαρίνα είχε αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία στον μεγάλο αυτόν έρωτα, ο Αντώνης θα δείξει άλλο πρόσωπο στη σειρά “Σασμός”. Θα δείξει το πρόσωπο του αστυνόμου, του σκληρού άντρα που καλείται να σώσει τον τόπο του από τέτοιου είδους αποτρόπαια εγκλήματα.

Δείτε ακόμα:  Ιωάννα Τούνη: Και δεύτερη μήνυση εναντίον της μετά τις αναρτήσεις για το revenge porn

Έτσι, παρόλο που όλη η οικογένεια Βρουλάκη μάχεται να αποδείξει πως είναι αθώα, ο Αντώνης επιμένει στις ανακρίσεις. Αυτό θα εκνευρίσει την Μαρίνα, η οποία θα ξεσπάσει εναντίον του.

Η ίδια θα του ζητήσει να αφήσει τα παιδιά της ήσυχα. Το χρέος του, όμως, τον καλεί. Πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος του Στεφανή, για να μη συνεχιστεί η βεντέτα. Όλη η οικογένεια επιμένει στην αθωότητα του Πέτρου.

Βέβαια, στο χωριό κανείς δε τους πιστεύει… Όλοι είναι σίγουροι πως ο δολοφόνος είναι ο Βρουλάκης.

Δείτε ακόμα:  "Βόμβα" Λύτρα: Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης!

youfly.com