«Σασμός» Spoiler – Έτσι μαθαίνει ο Άγγελος την ταυτότητα του πατέρα του

Με τον πιο ανέλπιστο τρόπο και όχι από τα πρόσωπα που ίσως υποψιαζόμαστε, δηλαδή την Καλλιόπη και τη γιαγιά Ειρήνη οι οποίες ήδη ξέρουν το μυστικό θα γίνει η αποκάλυψη της ταυτότητας του πατέρα του Άγγελου.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Άγγελος δέχεται την επίσκεψη της γιαγιάς Ειρήνης για μία εξέταση. Και εκτός από την πίεση και αν παίρνει τα φάρμακά της, ξεκινά τη συζήτηση για το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή την Ανθούλα. Η αντίδραση όμως της γιαγιάς Βρουλάκη θα του δημιουργήσει υποψίες, γιατί θα την πιάσει πανικός και αυτό θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Η Καλλιόπη θα συμμαχήσει με τη γιαγιά Ειρήνη για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό, αλλά αυτό θα βγει τελικά στην επιφάνεια, εντελώς τυχαία. Χρονικά αυτό θα συμβεί μετά την δολοφονία του Πέτρου, που θα προκαλέσει όπως είναι φυσικό τεράστιο σοκ και στις δύο οικογένειες. Ο Άγγελος απαρηγόρητος από τον θάνατο του φίλου του και χωρίς ακόμη να ξέρει πως υπήρξε ετεροθαλής αδελφός του, θα βρεθεί ξανά στο εργαστήρι με τις λύρες το οποίο είχαν επισκεφτεί μαζί από τι πρώτες ημέρες που είχε έρθει στο χωριό. Αν θυμάστε, ο τεχνίτης τότε είχε μιλήσει με περηφάνια για τον πατέρα Βρουλάκη.

Οι πληροφορίες λένε πως είναι εκείνος που θα δει το ρολόι που φορά ο Άγγελος και όπως ήδη ξέρουμε είναι από τα κειμήλια που άφησε η Ανθούλα, στην θετή του μητέρα. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται με έναν περίεργο πια τρόπο. Αλλά η γιαγιά Ειρήνη που θα είναι σοκαρισμένη από το θάνατο του Πέτρου δεν θα είναι σε θέση να του εξηγήσει.

Και τα βλέμματα όλων στρέφονται πια στην Καλλιόπη.

Εκείνη την εποχή ωστόσο θα έχει να αντιμετωπίσει πιο σημαντικά θέματα, αφού ο Αστέρης θα βρεθεί στη φυλακή για τον φόνο του Πέτρου τον οποίο κατά λάθος διέπραξε. Η νέα χρονιά αναμένεται… συγκλονιστική με αυτές τις εξελίξεις. Προς το παρόν στρώνεται το έδαφος για τον χωρισμό Βασιλικής και Μαθιού. Η ξαφνική επίσκεψη του Νικηφόρου στο σπίτι θα τους οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Ο Νικηφόρος μπορεί τελικά να μη δει τη μητέρα του με τον Μαθιό σε τρυφερές περιπτύξεις, όμως η αμηχανία τους θα του κινήσει υποψίες.

Το ζευγάρι χωρίζει για να προλάβουν τα χειρότερα. Η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της, αλλά εκείνη τη διώχνει και σε λίγο το παρελθόν της θα μαθευτεί από τον Πέτρο ο οποίος και θα την χωρίσει. Από τη μία η έρευνα για τους γονείς του, από την άλλη η ζήλια του για τη Στέλλα δεν θα αφήσουν σε ηρεμία τον γιατρό. Η Θεοδώρα θα ζήσει την μεγαλύτερη της ικανοποίηση με την διάλυση του αρραβώνα του Πέτρου, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.