Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός πατέρας του Νικηφόρου;

Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Alpha, Σασμός, ο Μαθιός θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η σχέση του με την Βασιλική έχει αποκαλυφθεί σε όλο το χωριό και όσα ακολουθούν προκαλούν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις.

Το μυστικό που ανατρέπει όσα θεωρούσε δεδομένα

Στο χωριό κάποιοι αναρωτιούνται μήπως ο Νικηφόρος είναι τελικά παιδί του Μαθιού και όχι του Στεφανή. Αυτές οι κουβέντες φτάνουν στα αφτιά του Νικηφόρου, ο οποίος πρέπει για ακόμα μία φορά να διαχειριστεί ένα μυστικό που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα.

Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Ο Νικηφόρος ξεσπάει άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας, φέρνοντας τον τελευταίο και τη μητέρα του σε δύσκολη θέση.

Αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA

Η Βασιλική, πιεσμένη από τα γεγονότα, δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, ανακοινώνει στον γιο της και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, αφού κι εκείνη έχει αμφιβολίες για την πατρότητα του νεαρού.

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και την Βασιλική. Τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα αλλά κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Η απόφαση που παίρνουν και οι τρεις

Ο παπα-Μιχάλης, γνωρίζοντας την αλήθεια, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά οι πρωτοβουλίες του δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μαθιός, Βασιλική και Νικηφόρος διαπιστώνουν πως η αγάπη που τους δένει δεν θα αλλάξει από τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, καθώς ήδη ο άντρας νιώθει σαν δικό του παιδί τον νεαρό. Έτσι αποφασίζουν να μην ανοίξουν τον φάκελο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.