Σάστισαν οι παιδίατροι με τη νέα οδηγία για τους εμβολιασμούς

Το νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έτοιμο να εμβολιάσει παππούδες; Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς ξεκίνησε και την ίδια στιγμή άρχισε να ξεδιπλώνεται η ανικανότητα που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση.

Μετά την παραδοχή για λιγότερες δόσεις από όσες είχαν αρχικά ανακοινωθεί, το φιάσκο με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί μόνο στα νοσοκομεία και όχι στα πολυδιαφημισμένα 1.018 κέντρα εμβολιασμού τα οποία δεν έχουν προσωπικό, μια νέα καταγγελία προκαλεί σύγχυση στους γιατρούς.

Δείτε ακόμα:  Lockdown: Η ημερομηνία ορόσημο για το άνοιγμα της αγοράς

Ο νευροχειρουργός και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό ότι οι παιδίατροί του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» καλούνται να εμβολιάσουν ηλικιωμένους:

«Έκπληκτοι γιατροί του νοσοκομείου παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” έμαθαν πριν λίγο πως τις προσεχείς μέρες στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο… υπερηλίκων που θα τους εμβολιάζουν… οι παιδίατροι του νοσοκομείου. Ό,τι νά ναι, κυριολεκτικά» ανέφερε ο κ. Παπανικολάου.

newsbreak.gr