Σχολείο κάλεσε τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους… λόγω πυροβολισμών!

Αναστατωμένοι και ανήσυχοι για την ασφάλεια των παιδιών τους που φοιτούν στο 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Ζεφυρίου είναι οι γονείς εξαιτίας ενός επεισοδίου που σημειώθηκε χθες Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, κοντά στο σχολείο κατά το οποίο μάλιστα σημειώθηκαν και πυροβολισμοί.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν υπόπτους που κινούνταν με αυτοκίνητο στην περιοχή και αρνήθηκαν να σταματήσουν για έλεγχο. Για να σταματήσουν τους δράστες, πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να τραυματιστεί ελαφρά. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο των δραστών προσέκρουσε σε τοίχο και ακινητοποιήθηκε, όμως ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει.

Ωστόσο, στην περιοχή σήμανε συναγερμός, με τους καθηγητές με τη σύμφωνη γνώμη του Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, να ενημερώνουν τους γονείς για το επεισόδιο και καλώντας τους να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

«Σας ενημερώνουμε κι αφού έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί σε κοντινή απόσταση από το σχολείο μας, παρακαλείστε να παραλάβετε τους μαθητές στις 13.25. Η διαδικασία αυτή θα γίνει για λόγους ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών μας», αναφέρει το μήνυμα που εστάλη προς τους γονείς.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.