Σχολικές τσάντες γεμάτες αγάπη για τα παιδιά, από τον Δήμο Παλλήνης (φωτό)

Σχολικές τσάντες, με όλα τα σχολικά είδη και αξεσουάρ, διανεμήθηκαν στους μαθητές όλων των ηλικιών , των οποίων οι οικογένειες είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου.

Σχολικές τσάντες , κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια , γόμες ,ξύστρες, μαρκαδόροι ,ξυλομπογιές και όλος ο απαραίτητος σχολικός εξοπλισμός, μοιράστηκαν στα παιδιά.

Δόθηκαν ακόμα, σακούλες με πολλά σνακ για τα διαλείμματα του σχολείου όπως κρουασάν , μπισκότα , κράκερ , χυμοί , ψωμάκια , κέικ συσκευασμένα, ταχίνι, γκοφρέτες , μπάρες δημητριακών και πολλές άλλες λιχουδιές, που αποτελούν χορηγίες εταιριών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Συνάντηση του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Σπ. Λουκάτου με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής - Τι συζητήθηκε (φωτό)

Επίσης ,σε όλους τους μαθητές μοιράστηκαν υγρά αντισηπτικά, μαντηλάκια, και προστατευτικές μάσκες, για το σχολείο.

Η εκδήλωση περιελάμβανε άφθονο παγωτό από το τροχήλατο καροτσάκι παγωτού της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ , ενώ σε κάθε παιδί δόθηκαν

Στη γιορτή παραβρέθηκε και ο coach Νίκος Μπουντούρης, πρώην διεθνής παίχτης του μπάσκετ, ο οποίος μοίρασε, σε όλα τα παιδιά, δώρα και αθλητικά είδη.

Ακόμα, διοργανώθηκε χαριστική έκθεση παιδικού βιβλίου.