Σε αυτό το γήπεδο θα γίνει το Θύελλα Ραφήνας – Αήττητος Σπάτων

Στο Δημοτικό γήπεδο Ν.Μάκρης θα βρουν προσωρινή στέγη οι «Λιγνιτωρύχοι» την επόμενη Κυριακή 29/9, προκειμένου να υποδεχτούν τον Αήττητο Σπάτων για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμαρχο Μαραθώνα-Ν.Μάκρης κ.Στέργιο Τσίρκα, τον κ.Παναγιώτη Πασχάλη και τον κ.Γιάννη Παπαβασιλείου από το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνα-Ν.Μάκρης και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Εθνικού Ν.Μάκρης κ.Νίκο Καραγιάννη, για τις άμεσες, φιλότιμες και συντονισμένες προσπάθειες σχετικά με την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου Ν.Μάκρης στην ομάδα μας.

Δείτε ακόμα:  Ο Λευτέρης Πετρούνιας τρόλαρε την ΕΡΤ με επική ανάρτηση: «Σε περίπτωση που δεν το είδατε προκρίθηκα πρώτος»

Ευχή όλων μας, στις 27/10 επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού γηπέδου Ραφήνας «Π.Σκούφος» να έχουν ολοκληρωθεί και οι «Λιγνιτωρύχοι» να αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

thiellafc.gr