Σε νοσοκομείο στο Μιλάνο βρίσκεται από χθες (3/12) ο μοναδικός επιζών και βαριά τραυματίας του πρώτου βαγονιού στη σιδηροδρομική τραγωδία, κατά πολλούς έγκλημα, στα Τέμπη.
«Ο Γεράσιμος Γεωργιάδης έφθασε στις 3/12/24, το μεσημέρι, στο νοσοκομείο στο Μιλάνο για να συνεχίσει τη μάχη για τη ζωή. Οι μνήμες της τραγωδίας ζωντανεύουν και απαιτούν το φως της αλήθειας και της δικαιοσύνης άπλετα να πέσει παντού», επισημαίνει ο πατέρας του νεαρού, μέσω του δικηγόρου του.
Τέμπη: Συγκλονιστικό μήνυμα από τον πατέρα
«Ουδείς πάνω από τον νόμο. Οι 57 ψυχές αναζητούν δικαιοσύνη. Ζωντανή μαρτυρία ο Γεράσιμος. Η οικογένεια ευχαριστεί όλους αυτούς που συμπάσχουν και μοιράζονται τον πόνο του, καθώς και τους φορείς της πολιτείας που βοηθούν τον αγώνα του», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
«Η μάχη για τη ζωή συνεχίζεται με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών και των προσευχών των ανθρώπων που του συμπαραστέκονται. Ένα απέραντο ευχαριστώ, ποτέ ξανά παρόμοια τραγωδία», τονίζει ο πατέρας του Γεράσιμου.
reader.gr