Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος μετά από τροχαίο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε και διεκομίσθη στο Ηράκλειο, ο 40χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην Ιεράπετρα.

Όπως γράφει το ekriti.gr, η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 40χρονος άνδρας, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με συνέπεια ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά σε όλο του το σώμα.

Αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αφαίρεση του ενός νεφρού και της σπλήνας.

Δείτε ακόμα:  Κούγιας για Αφροδίτη Μπάρμπα: Άγνωστο πρόσωπο τοποθέτησε τα ναρκωτικά στο όχημά της

Μόλις ολοκληρώθηκε η επέμβαση, ο 40χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Ηράκλειο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Σήμερα και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής του Βενιζελείου, Κώστα Τερζάκης, ο 40χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ βαριά κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι η φετινή χρονιά, είναι η χειρότερη της τελευταίας 20ετίας για την Ιεράπετρα σε σχέση με τα τροχαία δυστυχήματα.

Δείτε ακόμα:  Πρώην ΟΔΔΥ: Πώς θα πάρετε αμάξι με ελάχιστα χρήματα - Η διαδικασία