Σε μοναστήρι της Παιανίας και στο αυτοκίνητό του εξέταζε ασθενείς ο ψευτογιατρός (video)

Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στην Παιανία, όπου ο ψευτογιατρός φαίνεται ότι «ψάρευε» πελάτες βρέθηκε η κάμερα του MEGA.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό, ο γιατρός – «μαϊμού» εμφανιζόταν στην εν λόγω Μονή πριν από πέντε χρόνια, αναζητώντας τα πρώτα θύματά του ως «εκκολαπτόμενος γιατρός».

Εκείνη την περίοδο έλεγε πως ήταν πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, αναφέροντας μάλιστα πως είχε μεγάλη δράση στο Σώμα, ότι πετούσε με μαχητικά αεροσκάφη, και ότι είχε επαφές με το Άγιο Όρος.

Ο ψευτογιατρός πήγαινε στην Μονή τις Κυριακές, έβρισκε γυναίκες που είχαν δερματικά και άλλα προβλήματα, και τους έλεγε να αφήσουν την κλασική ιατρική και ότι ο ίδιος θα τους έλυνε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Ο ψευτογιατρός έβλεπε τους ασθενείς του σε χώρους του μοναστηριού, αλλά και στο αυτοκίνητό του, έξω από το μοναστήρι.

Σε αυτούς χορηγούσε «σκευάσματα», τα οποία διέθεσε δωρεάν και σε οικογένεια ψάλτη που λειτουργούσε στο σημείο, προσπαθώντας να κερδίσει την συμπάθεια του μοναστηριού.

Στην Αγία Μαρίνα, σε έναν ιερό ναό κοντά στην γειτονιά του στο Κορωπί, ο ψευτογιατρός εμφανιζόταν με στολή πιλότου και αναζητούσε επίσης πελατεία.

«Χιονοστιβάδα» οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό – Τη Δευτέρα η απολογία του

Μπορεί ο 47χρονος μέχρι στιγμής να μην έχει αναφέρει τίποτα για την υπόθεση στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, ωστόσο οι καταγγελίες εναντίον του έχουν αρχίσει να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Οι 45 καταγγελίες που είχε αρχικά η αστυνομία στα χέρια της για την υπόθεση έχουν αυξηθεί. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 47χρονου αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην περαιτέρω αποκάλυψη των θυμάτων του.

Η ΓΑΔΑ κάνει έκκληση προς όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να καλέσουν στα 2106476183 & 187, καθώς και 2106411111.

Θύμα του ψευτογιατρού ένα 14χρονο κορίτσι στην Κω

Την ίδια ώρα, στην Κω, στο χωριό όπου ζει η οικογένεια ενός παιδιού που κατέληξε ακολουθώντας τη «θεραπεία» του ψευτογιατρού, οι μνήμες είναι νωπές.

Το θύμα του 47χρονου ήταν ένα 14χρονο κορίτσι και οι συγγενείς ζητούν δικαίωση.