Σε Νέα Μάκρη και Άγιο Ανδρέα, η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη (φωτό)

Επίσκεψη της Υπουργού κ. Σοφίας Ζαχαράκη στο Δήμο Μαραθώνος -συνάντηση με το Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα.

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε σήμερα και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της 5ης Παιδικής Εξοχής του Αγίου Ανδρέα, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Μαραθώνος, Στέργιο Τσίρκα.

Λίγο αργότερα, η Υπουργός επισκέφθηκε το Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, χαιρέτισε προσωπικά υπαλλήλους από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου και στη συνέχεια είχε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου.

Η κ. Ζαχαράκη παρουσίασε σε αδρές γραμμές το σχέδιο δράσης του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σχετικά με τις κατασκηνώσεις, την λειτουργία των ΚΔΑΠ-Stem, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις παροχές σε συνανθρώπους μας με αναπηρίες, τα Κέντρα Κοινότητας, τη νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα κ.α.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, επεσήμανε στην Υπουργό ειδικότερα ζητήματα της αρμοδιότητάς της που απασχολούν τον Δήμο μας και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα εγκύψει σ’ αυτά με ενδιαφέρον και θα κάνει ό,τι μπορεί από πλευράς της για την εύρεση λύσεων.

Κατά την ξενάγηση της κ. Ζαχαράκη στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, Μάνος Γεωργάτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της 5ης Παιδικής Εξοχής, Γιάννης Μπούσουλας, ενώ στη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάσος Χρυσίνας, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Παναγιώτα (Νιόβη) Χριστοπούλου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.