Σε πελάγη ευτυχίας αγαπημένος ηθοποιός – Πατέρας για δεύτερη φορά (βίντεο)

Η σύζυγός του έφερε πριν λίγες ώρες στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και η χαρά του ηθοποιού δεν κρύβεται με τίποτα στα social media. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα, ο οποίος βρίσκεται στο μαιευτήριο απολαμβάνοντας τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο, δείχνοντας με τα δάχτυλά του τον αριθμό δύο, δηλώνοντας έτσι πως το δεύτερο παιδάκι του ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την προσωπική του ευτυχία δίπλα στη Βίβιαν Δράκου.

“Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτήν τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος σε δύσκολο χώρο, μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό και να βάλει λάθος προτεραιότητες. Το παιδί μπαίνει πάνω από όλα”, είχε δηλώσει ο Θανάσης Πατριαρχέας σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πρώτο του παιδί το οποίο είναι επίσης κορίτσι.

Δείτε ακόμα:  Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια, δεν ξέρω τι να κάνω»

gossip-tv.gr