Σε πυρετό συζητήσεων ο ΑΝΤ1: Αυτά τα συμβόλαια ανανεώνονται

Τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν καταστρώνει ο ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακάμπτει σε τηλεθέαση και θέλει να έχει προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη μέρα για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» οι ιθύνοντες του καναλιού ήδη έχουν αποφασίσει να ανανεώσουν για έναν χρόνο τα συμβόλαια παρουσιαστών για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρώτη και καλύτερη είναι η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη έχει χτίσει το δικό της στην πρωινή ζώνη του καναλιού το οποίο της δίνει την πρωτιά τα τελευταία χρόνια.

Το κανάλι επιθυμεί ακόμη να κρατήσει στο δυναμικό του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που έχει βρει τη θέση μετά τη μετάθεση του «The2night show».
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται ακόμη η ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου. Η ξανθιά παρουσιάστρια με το «Still Standing» διατηρεί σταθερά ποσοστά στην απογευματινή ζώνη. Σε μεγάλη έκπληξη της χρονιά εξελίσσεται το YFSF που χτυπάει την πρώτη θέση τα βράδια της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η «Real» για το «Your Face Sounds Familiar» υπάρχει σχέδιο παράτασής του. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου ωστόσο μετά τις καλές του επιδόσεις θα προστεθούν ακόμη 4-5 επεισόδια και θα ολοκληρωθεί έναν περίπου μήνα αργότερα στα τέλη Μαΐου.

dailymedia.gr

Διαβάστε επίσης