Σε Ραφήνα και Αρτέμιδα το Shopping Star! (βίντεο)


Στη Ραφήνα και την Αρτέμιδα βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι παίκτες της εκπομπής Shopping Star


Η Βίκυ Καγιά αυτή την εβδομάδα δεν θα φιλοξενεί μόνο τις παίκτριες αλλά και τους συντρόφους τους, εν όψη της ερωτικής εβδομάδα που ξεκίνησε λόγω Αγίου Βαλεντίνου.

Ζευγάρια μπαίνουν στο πλατό και οι σύντροφοι των παικτριών βοηθούν τις αγαπημένες της να στεφθούν η Shopping Star της εβδομάδας.

Οι πέντε παίκτριες δίνουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα «Πρώτη γνωριμία με τους γονείς του».

Δείτε ακόμα:  Τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα για Μαρμάρι από 19 έως 25 Νοεμβρίου

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρία, στην βόλτα της στα μαγαζιά σε Ραφήνα και Αρτέμιδα, συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο

Το Shopping Star είναι ελληνική τηλεοπτική εκπομπή μόδας που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Νοεμβρίου του 2016, στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel και προβάλλεται έως σήμερα.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής δίνει στυλιστικές συμβουλές

Δείτε ακόμα:  Δημιουργία Υπηρεσίας Δόμησης στον Δήμο Παιανίας

Το σχολιασμό κάνει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Η μορφή της εκπομπής βασίζεται στο γαλλικό σόου μόδας Les Reines du Shopping, με παρουσιάστρια την Κριστίνα Κορντουλά. Η εκπομπή απαρτίζεται από πέντε γυναίκες, οι οποίες κάθε εβδομάδα καλούνται, με συγκεκριμένο χρηματικό και χρονικό όριο, να υιοθετήσουν το στυλ ντυσίματος που ζητά η ειδικός σε θέματα μόδας Βίκυ Καγιά, με τη νικήτρια να κερδίζει χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ.