Σε σοβαρή κατάσταση η 13χρονη μαθήτρια που έπεσε από κούνια σε σχολική εκδρομή (βίντεο)

Σοβαρή κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας της 13χρονης κοπέλας από την Ορεστιάδα που τραυματίστηκε σε σχολική εκδρομή την Πέμπτη.

Η μαθήτρια έπεσε από κούνια σε παιδική χαρά που βρίσκεται στο Άλσος Αδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου και από εκεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με όσα είπε το μεσημέρι της Παρασκευής στο newsbeast.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος, η κοπέλα ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή έτσι ώστε να μπορέσει να χειρουργηθεί τη Δευτέρα.

«Η 13χρονη μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στο δικό μας. Δυστυχώς η αξονική που έκανε στην Αλεξανδρούπολη όπως και άλλες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο μας έδειξαν πως έχει εξαιρετικά σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη», είπε και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Από το ιατρικό team του νοσοκομείου μας αποφασίστηκε πως τη Δευτέρα θα μπει στο χειρουργείο».

«Στα άνω άκρα της δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η επαφή της με το περιβάλλον είναι κανονική. Ευχόμαστε τα αποτελέσματα του χειρουργείου να είναι θετικά» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

Δήμαρχος Ορεστιάδας: Είναι πιστοποιημένη η παιδική χαρά, η σκέψη μας στην 13χρονη
Σε δηλώσεις μετά τη δυσάρεστη είδηση σοβαρού τραυματισμού της 13χρονης στην παιδική χαρά του Άλσους Αδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα προχώρησε ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης επεσήμανε, μιλώντας στο enanews.gr, ότι η παιδική χαρά είναι πιστοποιημένη και από τις πιο καινούριες στον Δήμο.

Ο δήμαρχος τέλος τόνισε ότι η σκέψη του ιδίου αλλά και όλων των δημοτών της Ορεστιάδας είναι στην κατάσταση της υγείας της 13χρονης μαθήτριας.

newsbeast.gr