Σε τραγική κατάσταση πολλοί ηθοποιοί που δεν μπορούν να πάρουν τα 800 ευρώ (video)

Mεγάλη ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους ηθοποιούς, αφού μετά την οριστική παύση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που δεν δικαιούνται να πάρουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ.

«Τα θέατρα έχουν κλείσει με την εντολή του κράτους. Όπως, λοιπόν, έχει κάνει και με άλλα επαγγέλματα, έτσι θα πρέπει να το σκεφτεί ξανά κι αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Μουτάφη. «Ακόμα και οι άνθρωποι, ο οποίοι νομίμως είχαν εργαζόμενους που δούλευαν για αυτούς και να κάνουν παραστάσεις, μπορεί να μην πάρουν αυτά τα λεφτά. Στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Ήμουν σε ένα μεγάλο θέατρο και νομίμως τα κάνει όλα αυτά» τονίζει η Ευαγγελία Μουμούρη στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 5.000 ηθοποιούς που δεν θα πάρουν το επίδομα. Δηλαδή από τους 6.000 που είναι στο σωματείο, μόνο 1.000 άτομα θα το πάρουν. Είναι μία δουλειά που δεν θα ανοίξει. Οι περισσότεροι δεν θα δουλέψουν το καλοκαίρι και για το χειμώνα είναι αμφίβολο αν θα γίνουν πρόβες για τις νέες παραστάσεις» υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Δείτε ακόμα:  Χριστίνα Κολέτσα: Ποζάρει topless και προκαλεί... εγκεφαλικά (φωτό)

ethnos.gr