Συγκλονίζει η περιγραφή πρ. παίκτριας του My Style Rocks για το σοβαρό τροχαίο του άντρα της – Κόντεψε να χάσει τη ζωή του

Την ψιλόλιγνη και πανέμορφη Τζούλια Κόλλια τη γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή της στο «Μy Style Rocks».

Η Τζούλια είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη και σήμερα βρέθηκε στο πλατώ της Τατιάνας Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Η Τζούλια συγκλόνισε με την περιγραφή της στην Τατιάνα του σοβαρού τροχαίου που είχε την 1η Απριλίου του 2019, ο σύζυγός της. Η Τζούλια δέχθηκε ένα τηλέφωνο όπου της έλεγε πως ο σύζυγός της είχε ένα σοβαρό τροχαίο. Το όμορφο μοντέλο που έχει κάνει οικονομικές σπουδές βρέθηκε στο σημείο όπου ήταν πεσμένος ο σύζυγός της λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Επειδή είναι ο ίδιος γιατρός κατάλαβε πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός, αφού δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί του πόδι και το αριστερό του χέρι» περιέγραψε η Τζούλια στην εκπομπή.

Δείτε ακόμα:  Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της

Δες το βίντεο με την εξομολόγηση της Τζούλιας στην Τατιάνα

«Πάντα με άγχωνε ότι ο άντρας μου είχε μηχανή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπαν ότι ο Κώστας χτύπησε με τη μηχανή. Από το άγχος μου τράκαρα το αμάξι μου. Φθάνω στο σημείο και τον βλέπω με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και το σώμα στο δρόμο. Έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο 9 ωρών και μετά για 3 μήνες έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι».

Δείτε ακόμα:  Έρρικα Πρεζεράκου: Λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ – Έχασε το μικρό δάχτυλο του χεριού της

tlife.gr