Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Master Chef – Μαγειρεύει και μοιράζει μερίδες φαγητού σε οικογένειες και άστεγους!

Tον Ζαχίρ Γιαβαρί τον γνωρίσαμε στο Master Chef 2! Κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου στο παιχνίδι, τόσο με την προσωπικότητά του, όσο και με τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής του.

Γεννήθηκε στο Αφγανιστάν, μέσα στη φτώχεια και στην ανέχεια. Ψάχνοντας για ένα καλύτερο αύριο σε ηλικία 10 ετών φεύγει από το σπίτι του και βρίσκεται στο Ιράν. Ο πόλεμος όμως και η ανάγκη του για επιβίωση τον φέρνουν στην Ελλάδα. Μέχρι που η αγάπη του για την μαγειρική τον φέρνει στο Μάστερ Σεφ!

Ο Ζαχίρ, έφτασε στην Ελλάδα σαν πρόσφυγας και δεν είχε που να κοιμηθεί… Το ταλέντο του στη μαγειρική αναγνωρίστηκε στο παιχνίδι του Star. Και τώρα που κατάφερε να κάνει καλύτερη τη ζωή του δεν ξεχνά… Εδώ και ένα μήνα, κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Δηλαδή να βοηθήσει συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Που βρίσκονται στη θέση που ήταν εκείνος όταν ήταν μικρός. Και η πράξη του συγκινεί και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Ο Ζαχίρ εδώ και ένα μήνα μαγειρεύει με την ομάδα του και μοιράζει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη αλλά και άστεγους 2000 μερίδες φαγητού.

Ο Ζαχίρ εδώ και ένα μήνα πάει κάθε μέρα στον Κεραμεικό και μαγειρεύει για όσους χρειάζονται και δεν έχουν, ένα πιάτο φαγητό! Ο γνωστός σεφ, μιλάει σήμερα το TLIFE, για αυτό που κάνει και λόγω του ταπεινού χαρακτήρα του το θεωρεί κάτι φυσικό και αυτονόητο.

“Αυτό το κάνω κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα και δεν το κάνω μόνος μου είμαστε μια ομάδα και μαγειρεύουμε κάθε μέρα 2000 μερίδες…Όταν δεν έχω δουλειά έρχομαι στο Κεραμεικό κάθε μέρα, μαγειρεύουμε και τα μοιράζουμε σε όσους έχουν ανάγκη” λέει ο Ζαχίρ στο TLIFE!

Σε ερώτησή μας που βρίσκει τα χρήματα για τις πρώτες ύλες για αυτά που μαγειρεύει μας λέει ότι είναι από δωρεές του κόσμου που βοηθάει.

“Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα” λέει ο Ζαχίρ στο ΤLIFE! “Αυτό είναι το όνειρό μου γιατί και εγώ παλιά είχα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Επειδή έχω περάσει και εγώ δύσκολα χαίρομαι πάρα πολύ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Όταν ήμουν εγώ σε δύσκολη θέση, κάποιοι με βοήθησαν και τώρα που εγώ έκανα κάτι στη ζωή μου και βγήκα από τη δύσκολη θέση, θέλω με τη σειρά μου να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνω” είπε ο Ζαχίρ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.