Σύγκρουση οχημάτων στη Λ. Πόρτο Ράφτη! Οδηγός λεωφορείου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και βρήκε στο κράσπεδο (φωτό)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, ύστερα από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων, καθώς η κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου είχε διακοπεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση έγινε στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ενώ από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τα δυο αμάξια να συγκρουστούν χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματίες.

Το παράδοξο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ,είναι η αντίδραση ενός οδηγού λεωφορείου, ο οποίος αφού συνέβη το τροχαίο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει τα δυο αμάξια, ενώ στο λεωφορείο είχε κόσμο!

Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο να σταματήσει, εκείνος τους αγνόησε και συνέχισε την παράτολμη πορεία του με αποτέλεσμα να βρει στο κράσπεδο και να ακινητοποιηθεί εκεί.

Η σύγκρουση των δυο οχημάτων έγινε στη διασταύρωση της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη και Μελίνας Μερκούρη και η κάθοδος παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το λευκό αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και χρειάστηκε η βοήθεια της Τροχαίας για να μεταφερθεί από το σημείο και να ανοίξει η κυκλοφορία.

newsit.gr

Διαβάστε επίσης