Σήμερα οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για SMS στο 13033, μετακινήσεις και νέα μέτρα

Τελειωμένη φαίνεται η απόφαση για άρση του μέτρου του περιορισμού των διαδημοτικών μετακινήσεων και έρχονται εξελίξεις για την κατάργηση της αποστολής SMS στο 13033. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει τα νέα μέτρα σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση του SMS 13033 από τη στιγμή που τη Δευτέρα του Πάσχα ανοίγει η εστίαση καταργείται στην πράξη, ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι την 14η Μαΐου, οπότε κι ανοίγει ο τουρισμός, θα καταργηθεί οριστικά.

Οπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης για την εστίαση που ανοίγει από τη Δευτέρα 3 Μαΐου «δεν χρειάζεται η αποστολή sms».

Τα μέτρα για το Πάσχα

Δείτε ακόμα:  Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους 30 και άνω με μισθό 933 ευρώ

Η κυκλοφορία επιτρέπεται από τις 05:00 το πρωί έως τις 22:00, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) το ωράριο διαμορφώνεται από τις 05:00 μέχρι και τις 23:00.

Tο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό μετακίνησης 6.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 28 Απριλίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο περιστατικό: Παρέμενε άταφος μέχρι να πειστούν οι συγγενείς ότι πέθανε από κορονοϊό!

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

ieidiseis.gr