Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής! Θύελλα Ραφήνας – Μαρκό (15.00)

Την Μαρκό θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο η Θύελλα, για την 9η αγωνιστική (αν και έχει δώσει μόλις 6 αγώνες λόγω του ρεπό και της αναβολής του παιχνιδιού με τον Αιολικό Μυτιλήνης) του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο «Θησέα» στην Αγία Μαρίνα στις 15:00, για τρίτο παιχνίδι μακριά από την έδρα της,  αφού εξακολουθούν οι εργασίες στο γήπεδο της Ραφήνας, με πολύ αργούς ρυθμούς δυστυχώς.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι διαιτητές του Συνδέσμου Αθηνών

Δείτε ακόμα:  Πρωταγωνίστρια γι ακόμα μια φορά η Μ. Ρεντούμη του Σ.Α. Ραφήνας

κ.κ. Κατοίκος Κών/νος διαιτητής), Σταυρόγλου Δημήτριος-Αλέξανδρος και Αραβίδης Γεώργιος (βοηθοί), με παρατηρητή διαιτησίας την κα Κυρίου Ελένη του συνδέσμου Αρκαδίας.

Στατιστικά αναφέρουμε ότι η Θύελλα βρίσκετε στην 5η θέση της κατάταξης έχοντας 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ η Μαρκό βρίσκετε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς σε 7 αγώνες, με απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Μοναδική απουσία για τους “Λιγνιτωρύχους” ο τιμωρημένος Λευτέρης Παπαδόπουλος (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Αχαρναικό), όλοι οι υπόλοιποι είναι υγιής είναι στη διάθεση του  Νίκου Μεσολόγγη.