Συναγερμός στον ΣΚΑΙ: Βγήκε… «φόλα» το δυνατό χαρτί!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους οταν το κανάλι και έχεις από πίσω σου έναν Τούρκο παραγωγό όπως ο Ατζούν το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να… βαράς πρωτιά κάθε μέρα στο ραβασάκι της agb!

Ο ΣΚΑΪ φέτος μπήκε πολύ δυναμικά στην μάχη της τηλεθέασης με αρκετά προγράμματα κυρίως ριάλιτι και διαφόρων είδους διαγωνισμού.

Διαγωνισμοί μόδας όπως είναι το My Style Rocks, διαγωνισμός μουσικής, όπως είναι το The Voice of Greece, διαγωνισμός ταλέντου όπως είναι το Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

Αυτού του τύπου τα προγράμματα ταιριάζουν στο κανάλι αφού στέκονται αξιοπρεπώς και κονταροχτυπιούνται στα ίσια απέναντι σε αντίστοιχα προγράμματα των αντιπάλων καναλιών.

Υπάρχουν όμως και τα άλλα προγράμματα, το ooh la la με τη Σάσα Σταμάτη, οι θαλασσόλυκοι με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη, το στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που πλέον αποτελεί σταθερή αξία, το Dot με την Νάνσυ Ζαμπετογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που… βγάζουν τα λεφτά τους όπως λέμε!

Ο ΣΚΑΪ είπε να δοκιμαστεί και σε κάτι ακόμα, μπήκε Λοιπόν δυναμικά με ένα προϊόν μυθοπλασίας με μία σειρά, στον αγώνα για την πρωτιά της τηλεθέασης.

Είπε να δοκιμαστεί με την καθημερινή σειρά «Όσο έχω εσένα».

Η σειρά Ξεκίνησε και όλοι στους διαδρόμους κοιτούσα ήντουσαν σίγουροι πώς θα σκίσουν.

Χαμόγελα και αισιοδοξία για το νέο αυτό εγχείρημα και για να λέμε του στραβού το δίκιο είχε όλο το background για να φτάσει στην πρώτη τριάδα.

Το δυνατό καστ (Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ειρήνη Βαλατσού, Χρήστος Σπανός, ο μικρός Άρης Σιάμπης, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θάνος Κοντογιώργης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας), και το έξυπνα καλογραμμένο σενάριο (έχει την εγγυημένη υπογραφή της Ρένας Ρίγγα) υποσχοντουσαν μια πολύ καλή θέση στον πίνακα τηλεθεάσεων.
Τελικός κριτής όμως είναι ο τηλεθεατής.

Αυτός έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα αφού αυτός κρατάει το τηλεχειριστήριο.

Το κοινό δεν έδειξε την προτίμησή του κι ας είχε ένα πολύ καλό Lead in η σειρά που προβαλλόταν μετά το my style Rocks.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τις δυνατές τις ατάκες και το σκέρτσο της εδινε καλή πάσα στο Όσο έχω εσένα που προβαλλόταν μετά.

Δυστυχώς όμως όταν τελείωνε το my style Rocks άλλαζαν κανάλι. Αυτό είδαν οι ιθύνοντες του καναλιού όσον σε μία αλλαγή πρόγραμμα.

Έβαλα πρώτα «Το όσο έχω εσένα» και μετά το My Style Rocks ελπίζοντας πως οι τηλεθεατές άντρες που είχαν συνήθεια να βλέπουν στις 3:15 ΣΚΑΪ και my style Rocks πως θα συνέχιζαν να παρακολουθούν το ίδιο κανάλι Αλλά άλλο πρόγραμμα ελπίζοντας έτσι πως θα ανεβάσουν την τηλεθέαση του Όσο έχω εσένα και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Δυστυχώς όμως βγήκε… Φόλα και αυτή η αλλαγή και έτσι τα προ αντικαταστάθηκαν από κατσουφιασμενα βλέμματα και αρκετή απόγνωση από τους ιθύνοντες του καναλιού που πλέον σκέφτονται να κόψουν τη σειρά αρον άρον και να μην τη συμπεριλάβουν στο νέο πρόγραμμα του επόμενου έτους.

Τι θα γίνει τελικά; η συνέχεια στις οθόνες μας….

Διαβάστε επίσης