Συνάντηση με τον Δημήτρη Μάρκου για επίλυση προβλημάτων, ζητά το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος

Νέα επιστολή προς τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου απέστειλε το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος με την οποία ζητά τον Προγραμματισμό και ορισμό συνάντησης για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεουν:

Κύριε Δήμαρχε,

Δύο (2) μήνες μετά το έγγραφο που σας είχαμε αποστείλει (Αριθμ. Πρωτ.: 24/23-9-2020) για τον προγραμματισμό και ορισμό συνάντησης μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, απάντηση για την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της δεν έχουμε λάβει.

Δείτε ακόμα:  Ν. Μάκρη: Επιθεώρηση του Δημάρχου Μαραθώνος στο Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου (φωτό)

Η μόνη ενημέρωση που είχαμε σχετικά, ήταν από τον Αντιδήμαρχο κ. Σερέτη Χρήστο που εξέφρασε την επιθυμία σας η συνάντηση να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των μέτρων που ισχύουν κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Όπως ήταν φυσικό, συμφωνήσαμε και ζητήσαμε να οριστεί το συντομότερο δυνατό ο χρόνος και ο τρόπος διεξαγωγής της. Ταυτόχρονα, ζητήσαμε η συγκεκριμένη συνάντηση να μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του YouTube, όπως γίνεται με την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, φυσικά εκτός χρόνου εργασίας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος του Ν. Βουτζά - Κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας (φωτό)

Με αυτό τον τρόπο και εν μέσω σκληρών μέτρων που έχουν ληφθεί ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει την Χώρα μας και την απαγόρευση συγκεντρώσεων – Γενικών Συνελεύσεων, θα δοθεί η ευκαιρία στους εργαζόμενους – Μέλη μας να παρακολουθήσουν την συνάντηση, να ενημερωθούν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο χρόνος κυλά εις βάρος των εργαζομένων και της ομαλής λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου μας. Τα προβλήματα είναι πολλά, μεγάλα και άλυτα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δυστυχώς γίνονται ακόμη μεγαλύτερα με την πάροδο του χρόνου με κίνδυνο να βρεθούμε σε αδιέξοδο. Απαιτούνται ουσιαστικές και οριστικές απαντήσεις που θα καθορίσουν τόσο το μέλλον των Εργαζομένων και των Υπηρεσιών όσο και τις περαιτέρω ενέργειες του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Δείτε ακόμα:  Οι Εθελοντές Αρτέμιδος έσωσαν γάτα που σφήνωσε το κεφάλι της μέσα σε μια κονσέρβα! (φωτό)

Αναμένουμε άμεσα απάντησή σας.