Συνεχίζει με Πουλίδη το Πικέρμι, ανανέωσαν Μελάς και Κουτσόνας

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στην Α’ ΕΣΚΑ το Πικέρμι, το οποίο ανανέωσε τη συνεργασία του με βασικούς άξονες του κορμού του, αλλά και τον προπονητή του.

Συγκεκριμένα τη συνεργασία του ανανέωσε ο coach Κυριάκος Πουλίδης, ενώ στην ομάδα έμεινε ο εμβληματικός αρχηγός της, Γιώργος Μελάς αλλά και ο Σάκης Κουτσόνας.

Αναλυτικά :

«-Ο Α.Ο Πικερμιου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της Αντρικής ομάδας κ.Πουλίδη Κυριάκο
Η άψογη συνεργασία του με τους αθλητές , το υπόλοιπο προπονητικό team και την Διοίκηση του Συλλόγου μας καθώς και η απόλυτα πετυχημένη χρόνια με την άνοδο στην Α ΕΣΚΑ εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του.

Ο κοουτς Πουλιδης είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους στόχους για την επόμενη χρονιά να παραμένουν το ίδιο υψηλοί!!!

-Ο Α.Ο Πικερμίου είναι στην ευχαρίστηση θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας Γιώργο Μελά.

Ο εμβληματικός μας αρχηγός θα ηγηθεί και την φετινή χρονιά της ομάδας μας και της προσπάθειας του Συλλόγου μας να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Ά Έσκα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας γιατι το όραμα μας και οι φιλοδοξίες μας για τον σύλλογο συμβαδίζουν απόλυτα.

Γιώργο σου ευχόμαστε ακόμα μια γεμάτη χρονιά με υγεία και τίτλους για τον Α.Ο Πικερμίου

-Ο Α.Ο Πικερμίου είναι στην ευχαρίστηση θέση να ανανεώσει με τον αθλητή της ομάδας Σάκη Κουτσόνα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ένας αθλητής με ήθος και αγάπη για τον σύλλογο μας βοηθώντας τον στα μέγιστα στις ανόδους της ομάδας μας.

Σάκη καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

basketa.gr