Συνεδρίαση της Επιτροπής για κατά παρέκκλιση δρομολόγια μεταφοράς μαθητών των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος & Παλλήνης

Συνεδρίασε στις 10/07/2019 και στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, συνεδρίασε η επιτροπή με Πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη κο Πέτρο Φιλίππου, για να συζητηθούν αιτήματα των σχολείων για κατά παρέκκλιση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Π.Ε.Α.Α, των Δήμων Σπάτων-Αρτέμιδος, Σαρωνικού, Ραφήνας-Πικερμίου και Παλλήνης.

Εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ήταν η κα Κατοστάρα Αμαλία αναπληρώτρια Προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Π.Ε.Α.Α. Από τους Δήμους παραβρέθηκαν : από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος η κα Λίγκου Πηνελόπη Αντιδήμαρχος, από το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο κος Σάββας Αραπκιλής Αντιδήμαρχος, από το Δήμο Παλλήνης ο κος Μπαξεβάνης Δημήτριος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας. Από το Δήμο Σαρωνικού δεν παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του κος Χαρίτος Μανώλης. Εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Αττικής ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Παπαδομιχελάκης, από τον ΟΑΣΑ δεν παραβρέθηκε η εκπρόσωπος κα Θέμις Φούλια.

Η επιτροπή συζήτησε τα αιτήματα των σχολείων για κατά παρέκκλιση των χιλιομετρικών ορίων μεταφοράς μαθητών, όπου και ομόφωνα ενέκρινε την υλοποίησή τους.