Συνελήφθη στο Κορωπί, μετά από 13 χρόνια, ο Έλληνας «Μίστερ απάτη»!

Στα χέρια των αρχών έπεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lowandorder.gr, ο νούμερο 2 καταζητούμενος για την αστυνομία, Γιάννης Πλατρίτης, που αναζητούνταν τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Πλατρίτης, 41 ετών σήμερα, εντοπίστηκε σε σπίτι στο Κορωπί το πρωί της Πέμπτης και μαζί του συνελήφθη και η σύντροφός του, με την κατηγορία της υπόθαλψης. Σε βάρος του εκκρεμούσαν 48 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες από τα δικαστήρια της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης.

Ο Πλατρίτης ή George Andrieu John , πουλούσε πολυτελή σκάφη, μοτοσυκλέτες, προϊόντα και πανακριβα αυτοκίνητα, καταφέρνοντας να αποσπά χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή και στην συνέχεια εξαφανιζόταν! Μάλιστα, διατηρούσε γραφεία και στο Κολωνάκι.

Σε κάποια από τα θύματα εμφανιζόταν ως λογιστής γνωστού εφοπλιστή, ανιψιός ιδιοκτήτη αεροπορικής εταιρείας και ενοικίαζε σκάφη αναψυχής, ακριβά αυτοκίνητα, στέλνοντας πλαστά εμβάσματα από τη Lloyds. Σε άλλους εμφανιζόταν ως συνεργάτης του ΟΔΔΥ, ο οποίος τους έβρισκε πολυτελή οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές, καθιστώντας τους ως δήθεν μοναδικούς πλειοδότες για οχήματα που, όμως, δεν υπήρχαν.

lawandorder.gr

Διαβάστε επίσης