Συνεργασία Ενεργών Πολιτών! Τα καλύτερα λέγονται μετά…


Καφεδάκι και… κρουασάν κέρασαν οι «Ένεργοί Πολίτες» μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου που έδωσαν σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Αύρα». Εκεί είθισται να βγαίνουν τα καλύτερα, για εμάς τους δημοσιογράφους!


Μπορεί να κράτησε αρκετή ώρα η συν. τύπου της «Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών», κάμποση ώρα κράτησε όμως και ο καφές που κέρασαν μετά. Πιο χαλαροί και πιο ανακουφισμένοι, αφού κατά γενική ομολογία πήγαν όλα καλά, όπως οι ίδιοι έλεγαν μετά, τα μέλη της κίνησης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα επόμενα σχεδιά τους και τις άμεσες κινήσεις που θα γίνουν από αύριο κιόλας.

Πρώτο βήμα που θα γίνει είναι η «Συνεργασία» να αποκτήσει την δική της «στέγη» στα σόσιαλ μίντια, με «σελίδα», fb, twitter κλπ. και η αμέσως επόμενη κίνηση είναι η αύξηση μελών και υπογραφών, από όλους τους χώρους. Από Δευτέρα φυσικά ξεκινάνε τον προγραμματισμό για συνομιλίες, συζητήσεις με φορείς, δημότες, παρατάξεις.

Το… κλίμα είναι θετικό απ΄ότι μάθαμε και η προοπτική να γίνει κάτι διαφορετικό, ανανεωτικό στην περιοχή κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους. Δεν απέκλεισαν τις συνεργασίες, όμως θέτουν και τις κόκκινες γραμμές που δεν θα κάνουν πίσω.

Πάντως αυτό που θέλουμε να προσθέσουμε είναι ότι πράγματι ήταν μια άρτια οργανωμένη συνέντευξη τύπου, τουλάχιστον όσον αφορά τα ΜΜΕ, αφού υπήρχε ειδικός χώρος μπροστά για τους εκπροσώπους του Τύπου, φυλλάδια για όλους και μικρόφωνο ώστε να ακούγονται οι ερωτήσεις. Σ΄αυτό πράγματι πήραν άριστα!


Διαβάστε επίσης