Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν νομίζω ότι οι καθημερινές εκπομπές μου ταιριάζουν»

Δηλώσεις στις ψυχαγωγικές εκπομπές έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και το συμβόλαιό της με το MEGA, δηλώνοντας πως δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό της, αλλά όπως φαίνεται και από τις δύο πλευρές, αυτό αναμένεται να συμβεί.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», ανέφερε: «Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ικανοποιημένοι. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα, αλλά αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές».

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει καθημερινή εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Στην παρούσα φάση όχι. Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένες οι ημέρες και οι ώρες, με εξυπηρετεί πάρα πολύ με το πρόγραμμα των παιδιών. Οι καθημερινές εκπομπές είναι μία άλλη αρένα, που νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει τόσο».

Τέλος, αναφορικά με το πώς χειρίζεται η εκπομπή της την ενημέρωση, δήλωσε: «Διαχειριζόμαστε όλα τα θέματα που συζητάμε σε κάθε παρέα, σε κάθε σπίτι. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό κι εμείς να είμαστε σε άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση και νομίζω πως σιγά σιγά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό».

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.