Σκηνές ροκ στη Νέα Μάκρη στην παράδοση του δράστη της απόπειρας δολοφονίας επιχειρηματία!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την απόπειρα δολοφονίας ενός επιχειρηματία στην Νέα Μάκρη. Παραδόθηκε ο 37χρονος που άνοιξε πυρ στον άνδρα έξω από την επιχείρησή του. Προσήχθη και η εν διαστάσει σύζυγος του παρολίγον θύματος, που συζεί με τον δράστη των πυροβολισμών. Έσπασε τα γραφεία και επιτέθηκε με τα… νύχια της στους αστυνομικούς η 47χρονη γυναίκα. Όλο το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις με την απόπειρα δολοφονίας ενός επιχειρηματία στην Νέα Μάκρη.

Παραδόθηκε ο δράστης, συνελήφθη η… πρώην του παρολίγον θύματος!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ένας άνδρας 37 ετών παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς και παραδόθηκε, καθώς είναι εκείνος που άνοιξε πυρ το περασμένο Σάββατο εναντίον του επιχειρηματία.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει συλληφθεί και η εν διαστάσει σύζυγος του επιχειρηματία που δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση από το 1987 και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr έχουν οικονομικές διαφορές.

Ο 37χρονος που παραδόθηκε φέρεται να συζούσε με την συγκεκριμένη γυναίκα τον τελευταίο χρόνο, ενώ στο αστυνομικό τμήμα επικράτησε για λίγο ένας μικρός… χαμός!

Πιο συγκεκριμένα, όταν η 47χρονη γυναίκα προσήχθη στο Τμήμα, εξαγριώθηκε! Οι πληροφορίες λένε πως προκάλεσε φθορές στα γραφεία, ενώ επιτέθηκε και σε δύο αστυνομικούς (!) προκαλώντας τους εκδορές με τα νύχια της!

Τι είχε συμβεί στην Νέα Μάκρη
Όπως σας είχε ενημερώσει άμεσα το newsit.gr, απόπειρα δολοφονίας ήταν τελικά οι πυροβολισμοί που «έπεσαν» στην Ποσειδώνος στην Νέα Μάκρη το Σάββατο το βράδυ, με θύμα έναν επιχειρηματία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για διένεξη για μια προτεραιότητα στον δρόμο, με τον έναν από τους δύο εμπλεκόμενους να πυροβολεί.

Ωστόσο τελικά πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας, η οποία έγινε έξω από κατάστημα της Ποσειδώνος, στο ύψος της Νέας Μάκρης.

Συγκεκριμένα, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 5 φορές τον επιχειρηματία, ο ποίος βρισκόταν εκεί, καθώς εκεί είναι και το σπίτι του αλλά και η επιχείρησή του.

Τελικά μια σφαίρα τον βρήκε στον γλουτό, και γι αυτό νοσηλεύεται.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

newsit.gr