Σκληρό τελεσίγραφο του Σκαϊ στον Λιάγκα: «Μαζεύεσαι ή κόβεσαι»

Καζάνι που βράζει είναι ο ΣΚΑΪ. Όχι τώρα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Το κοκτέϊλ θυμίζει βόμβα μολότωφ: Χαμηλά νούμερα σε προγράμματα στα οποία επενδύθηκαν αρκετά χρήματα, ασυννενοησίες και το τελευταίο χρονικό διάστημα συμπεριφορές που εκθέτουν τον σταθμό και αλλοιώνουν το προφίλ του.

Ο χαμός μαθαίνω έγινε τις προηγούμενες μέρες πριν την επίσκεψη του μεγαλοστελέχους στα Μελίσσια. Υπήρξε σημαντικό πριβέ τηλεφώνημα στο Λιάγκα όπου μέσες άκρες του ειπώθηκε πως εάν δεν μαζευτεί η εκπομπή μπορεί και να κοπεί.

Αν και το «Μεσημέρι» ξεκίνησε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η εκπομπή πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο. Και βέβαια το μεγάλο σε ηλικία και συντηρητικό σε νοοτροπία κοινό του ΣΚΑΪ δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα πιπεράτα θέματα και τα κουτσομπολιά που θυμίζουν τηλεόραση των προηγούμενων δεκαετίων.

Από σήμερα η εκπομπή αλλάζει βιολί.

Το «κοινωνικό» που δεν το ‘χουν (δεν είναι ούτε Κουτσελίνη ούτε Τατιάνα με χιλιόμετρα εμπειρίας στο χειρισμό αυτών των θεμάτων) μπαίνει στην άκρη και επανέρχεται το gossip και το τηλεοπτικό.

Στο δεύτερο δε υπάρχει και γι’ αυτό ενόχληση στο κανάλι καθώς βγαίνουν στον «αέρα» ρεπορτάζ που κάποιες φορές στην ουσία κάνουν πρόμο στον ανταγωνισμό και μάλιστα σε ζώνες που χολαίνει πολύ ο ΣΚΑΪ.

Και ενώ το «Quess my age» μας αφήνει χρόνους πολύ σύντομα το ίδιο στοιχηματίζουν πλέον αρκετοί πως θα γίνει και το «Μεσημέρι» στο τέλος της σεζόν.

Πολλοί βλέπουν τον Λιάγκα εκτός ΣΚΑΪ καθώς πλέον όχι μόνο δεν προσφέρει σε νούμερα αλλά κάνει κακό και στο προφίλ του σταθμού.

Η κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΣΡ με βαρύ «κατηγορητήριο» ξεκινά σε λίγη ώρα.

Από την έκβασή της θα κριθούν πολλά και για τον Λιάγκα και για τον ΣΚΑΪ…

nassosblog.gr